keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Maltti on valttia

Moro!

Sain oman annokseni somekuplailmiöstä, kun viikonloppu ja alkuviikko vierähti NUTS Karhunkierroksen GPS-pallukoita tuijotellessa ja kisaraportteja ja -videoita ihmetellessä. Fiilis kohti elokuussa koittavaa Himos Trailin ultraa nousi kohisten, jos fiilis ei muka ollut jo valmiiksi korkealla. Onnittelut kaikille huikeita suorituksia tehneille ja tsemppiä palautumiseen!

Viime viikon otin kevyesti kuulostelen vasemman jalkapöydän tuntemuksia. Huhti-toukokuussa määrät huitelivat jälleen omaan tasoon nähden ennätyslukemissa, ja rasitus tuntuu kropassa. Toisaalta määrä ja pitkä lenkki kolme viikkoa sitten ovat koulineet jalkojen rullaavuutta, mikä keventää menoa entisestään. Tämän huomasin viime viikon perjantaina sandaalilenkillä. Tällä viikolla en ole juossut metriäkään, enkä aio juosta. Telakka ei maistuisi tähän paikkaan, joten otan levon kannalta.

Kesäkuussa tarkoituksenani on lisätä mäkitreeniä ja pyöräilyä. Opettajan kesäloma alkaa perjantaina, joten työmatkapyöräily jää kuviosta pois. Peruskunto riittänee elokuun ultramatkalle, mutta jalkojen voimatasoa ja rasituksensietoa on vielä parannettava. Yhden pidemmän lenkin teen jossain sopivassa välissä.

Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NUTS Karhunkierros 83 km 2021

Heippa taas melkein kahden vuoden jälkeen! Pitkästä aikaa on taas raportoitavaa polkujuoksukarkeloista. Kuusamon Rukalla päästiin vastoin ka...